Aimma Minigardens er en lokal plantebutikk i Sandefjord. I nettbutikken vil du finne en rekke små og store, søte og unike terrarium og minihager (minigardens) med grønne planter, moser og dekorasjoner. Bring hagen inn i stuen. Små grønne oaser, som gir deg ro og noe å hvile blikket på, som stort sett steller seg selv.

I nettbutikken kan du finne de søteste terrarium og minihager med planter og dekorasjoner som gjør at du kan drømme deg bort i dine villeste plante-fantasier! Til salgs vil du også finne diversedekorasjonsutstyr og tilbehør til terrarium, minihager og plantene. Butikken i Maurveien 63C i Sandefjord fungerer som hentested/pick-up point og tilbyr i tillegg gratis hjemlevering i Sandefjord/Stokke/Larvik og Tønsberg, mens vi leverer ellers i Vestfold og Grenland mot et frakttillegg. På sikt håper jeg å bygge en møteplass for planteglade sjeler. Her kan vi dele tips og råd om hvordan vi kan lage terrarium og minihager, som vil trives i hjemmene våres med minimalt stell. Jeg hjelper deg så godt jeg klarer med det du skulle trenge av råd til stell og utfordringer da jeg også har stor interesse for planter og hortikultur. Selv tar jeg på meg diverse prosjekter og tester fram til nye erfaringer stadig vekk. Og det aller beste er å lage terrarium og minihager sammen!

Ideen om Aimma Minigardens ble til i oktober 2021 og jeg begynte å selge terrarium og minihager til venner og kjente og på markeder i november 2021.
Aimma Minigardens & Florensiae ENK ble etablert som bedrift i november 2021, med håp og tro på at det kan bli til noe som etablerer terrarium og minihager som plantedekorasjoner i Norge.

Eier av Aimma Minigardens & Florensiae er Acharawalee Aimma og jeg driver butikken alene på daglig basis. Jeg er utdannet Bachelor i Plantevitenskap i Thailand og har i flere år jobbet som produksjonsleder for roseproduksjon (formering) og økologiske blomster.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap